4gamers.be

Win een Astro A10 headset

Wedstrijd loopt van 09/08/2017 t.e.m. 15/08/2017

Informatie

Volgens Astro beschikt de ideale headset over drie kernelementen: duurzaamheid, comfort en audiokwaliteit. Met de Astro A10 tracht het die drie elementen te combineren met een gunstig prijskaartje, waardoor de Astro A10 een mooi instapmodel van de fabrikant is. De Astro A10 is volledig cross-platform dankzij zijn 3.5mm analoge aansluiting, en is beschkikbaar in verschillende kleuren en bundels. Wij mogen een Astro A10 Blue weggeven. Deze richt zich vooral op PS4 gebruikers, maar werkt net zoals zijn groene & rode broertjes dus ook perfect op al je andere platformen.

WINNAAR

De winnaar van een Astro A10 Blue headset is KingMitch. Zoals steeds wordt de winnaar via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op de Astro A10 Blue headset volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden en je deelname te bevestigen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.