4gamers.be

Win een Mario + Rabbids prijzenpakket

Wedstrijd loopt van 30/08/2017 t.e.m. 05/09/2017

Informatie

Op de Nintendo Switch kunnen we inmiddels officieel aan de slag met Mario + Rabbids: Kingdom Battle, een game die het beste van tactische turn-based gevechten combineert met het universum van Mario en de humor van Rabbids. Dat de game nu eindelijk gearriveerd is, zullen we geweten hebben. Niet alleen heeft Ubisoft al talloze trailers van de game de wereld ingestuurd, ook strooit het met prijzen ter promotie van de game. Zo mogen we iemand blij maken met een Mario + Rabbids prijzenpakket dat bestaat uit een t-shirt, pet, figurine, pins en stickers.

WINNAAR

De winnaar van het Mario + Rabbids prijzenpakket is Sairo. Zoals steeds wordt de winnaar via PM gecontacteerd

Wedstrijd

Om kans te maken op dit Mario + Rabbids prijzenpakket volstaat het onderstaande vraag te beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.