4gamers.be

Win South Park: The Fractured But Whole goodies

Wedstrijd loopt van 18/10/2017 t.e.m. 24/10/2017

Informatie

Na het succesvolle South Park: The Stick of Truth is het tijd voor een vervolg. In South Park: The Fractured But Whole wordt de fantasy setting van de eerste game ingeruild voor een verhaal vol superhelden, waarvan jij als "The New Kid" er een bent. Om de release van de game te vieren mogen we van Ubisoft drie goodiepakketjes uitdelen:

• Mysterion figurine + petje
• Set kleine figurines + petje
• Set kleine figurines + petje

 

WINNAARS

De winnaars van de goodies zijn Fenumeher, TheKhaozz en viirruuss. Fenumeher krijgt het pakketje met de Mysterion figurine. De winnaars worden zoals steeds via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op een van deze goodiepakketjes volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden. Het antwoord kan je vinden via onderstaande launch trailer van South Park: The Fractured But Whole.

 


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.