4gamers.be

Win Assassin's Creed Origins figurines

Wedstrijd loopt van 26/10/2017 t.e.m. 02/11/2017

Informatie

Ubisoft komt nog eens op de proppen met een nieuwe hoofdgame in de Assassin's Creed serie en om dat nog eens extra in de schijnwerpers te plaatsen mogen we iemand gelukkig maken met enkele Assassin's Creed Origins figurines. Het gaat om een figurine van hoofdrolspeler Bayek en een figurine van Aya, die samengebracht kunnen worden om een diorama te maken.

 

WINNAAR

De winnaar van de Assassin's Creed Origins figurines is Sparxy. Zoals steeds wordt de winnaar via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze figurines moet je onderstaande vraag correct beantwoorden. Het antwoord kan je vinden via onderstaande launch trailer van Assassin's Creed Origins.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.