4gamers.be

Win een Turtle Beach Stealth 600 headset

Wedstrijd loopt van 31/10/2017 t.e.m. 09/11/2017

Informatie

Xbox One gamers die op zoek zijn naar een nieuwe gaming headset kunnen de nieuwe Turtle Beach Stealth 600 overwegen. Deze headset is voorzien van Microsofts nieuwe draadloze technologie, rechtstreeks naar console, en Windows Sonic surround sound. De Stealth 600 biedt meeslepend virtual surround sound en chatgeluid via krachtige 50 mm-speakers over het oor en is voorzien van de beroemde, sterk gevoelige microfoon van Turtle Beach die je omhoog kan klappen om te dempen. Voor het comfort is de Stealth 600 voorzien van de nieuwste versie van het unieke, brilvriendelijke ProSpecs-ontwerp van Turtle Beach. De headset heeft ook een met ademende mesh omwikkelde hoofdband en oorkussens. De Stealth 600 biedt ook verschillende geluidsinstelling, microfoonmonitoring, onafhankelijke bediening van game- en chatvolume, audiopresets waaronder basboost en een oplaadbare batterij met een gebruiksduur van 15 uur.

 

WINNAAR

De winnaar van de Turtle Beach Stealth 600 headset is Xizz00, die correct wist te raden dat van Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 15 artikels online zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Van deze Turtle Beach Stealth 600 gaming headset voor Xbox One mogen we alvast één exemplaar weggeven. Om kans te maken moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.