4gamers.be

Win een MSI prijzenpakket met rugzak, muis, ...

Wedstrijd loopt van 14/11/2017 t.e.m. 27/11/2017

Informatie

De nummer 1 focus bij MSI blijft gaming en dat is zeker terug te zien in de nieuwe MSI GE-Raider series. Deze nieuwe notebooks beschikken niet alleen over de nieuwste Nvidia Geforce GTX 10-series videokaarten, 7de generatie Intel processors en een Steelseries keyboard, maar ook nieuwe features zijn in de Raider Notebooks van MSI verwerkt. Een 120Hz panel met 3ms responstijd, per key backlight en Giant Speakers zijn extra features die MSI er nog bij doet.

De laptops zijn te verkrijgen in 15,6” en 17,3”, waar je dan bij beide weer de keuze hebt tussen een Nvidia Geforce GTX 1060 of 1070 videokaart. Het per key backlight van Steelseries geeft je de mogelijkheid om je laptop helemaal aan jouw eigen stijl aante passen. Je kan per toets een andere kleur instellen, en het toetsenbord responsive maken op basis van je game.

WINNAAR

De winnaar van het MSI prijzenpakket is SolidR, die correct wist te raden dat van Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 19 artikels online zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Een Notebook van de MSI GE-Raider serie kunnen we jammer genoeg niet weggeven, maar een leuk prijzenpakket ter aanvulling van een gaming laptop heeft MSI wel voorzien. Zo gaat de winnaar van deze wedstrijd naar huis met een rugzak vol goodies en een MSI muis + muismat. Om kans te maken moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.