4gamers.be

Win de Deluxe Edition van Guild Wars 2: Path of Fire

Wedstrijd loopt van 21/11/2017 t.e.m. 27/11/2017

Informatie

Op 28 november, slechts twee maanden na de release van Guild Wars 2: Path of Fire, gaat in het vierde seizoen van de Living World van start. Dat gebeurt met een eerste episode, Daybreak, met een raid wing en een nieuwe fractal waarmee spelers zich kunnen amuseren. De Living World content is gratis voor wie Guild Wars 2: Path of Fire heeft. Wie de game nog niet heeft, kan die hier kopen, of deelnemen aan onze wedstrijd want we mogen enkele mensen blij maken met een downloadcode voor de Deluxe Edition van de game. Die bevat naast het spel zelf ook een max-level boost, een extra character slot en nog wat extraatjes.

WINNAARS

De winnaars van een Guild Wars 2: Path of Fire Deluxe Edition zijn macstella, luckyone, rinneken en Construct. De winnaars krijgen hun downloadcode via PM toegestuurd.

 

Wedstrijd

Om kans te maken op een Deluxe Edition van Guild Wars 2: Path of Fire volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden. Instructies over het gebruik van de downloadcode kan je hier vinden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.