4gamers.be

Win een MSI prijzenpakket met rugzak, headset, ...

Wedstrijd loopt van 05/12/2017 t.e.m. 18/12/2017

Informatie

It’s the most wonderful time of the year! MSI viert Kerst met alle gamers en geeft extraatjes bij aankoop van een GE/GS of GT Notebook. Tijdens de feestdagen geeft MSI gamers immers graag iets extra. Een mooi extra cadeautje voor onder de Kerstboom, in de vorm van een speciale bundel.

Vervoer je MSI Gaming laptop nu in stijl met de MSI Gaming rugzak. Met de MSI Gaming muis (bij de GE/GS-Series) en muismat heb je volledige controle over je games en mis je geen schot. De MSI Gaming headset (bij de GT-Series) geeft je de beste geluidservaring en laat je communiceren met je teamgenoten. Laat al je vrienden zien dat je deel uitmaakt van de MSI-familie met de unieke edge-of-the-cup Lucky (bij de GT-Series) en het MSI Gaming stickervel.

De Notebook zelf geven we helaas niet weg, maar wil je een bundel hebben voor je ouders, broer/zus, voor een vriend of vriedin, of gewoon voor jezelf, doe dan mee aan deze wedstrijd. Exclusief bij deze wedstrijd wordt namelijk een GT-bundel weggegeven.

Wedstrijd

Om kans te maken op dit MSI prijzenpakket met rugzak, headset en meer, moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.

De winnaar van het MSI prijzenpakket is MetalFr4k, die correct wist te raden dat van Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 8 artikels online zouden verschijnen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.