4gamers.be

Win een HyperX Savage 240GB SSD

Wedstrijd loopt van 13/12/2017 t.e.m. 27/12/2017

Informatie

Het HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming Keyboard is het perfecte toetsenbord voor de gamer die zowel stijl als functionaliteit wil. De Alloy Elite straalt met zijn dynamische lichteffecten, rode achtergrondverlichting en een ongeĆ«venaarde 18 LED-lichtbalk. Het is gebouwd met een stevig staalframe dat voor een lange levensduur en stabiliteit zorgt. Met media knoppen, USB 2.0 pass-through, Game Mode, Anti-Ghosting en N-Key rollover, is dit mechanische toetsenbord uitgerust om te voldoen aan de behoeften van elke gamer. Daarnaast is de Alloy Elite ook voorzien van een comfortabele, afneembare polssteun en meegeleverde HyperX titanium-gekleurde keycaps die de belangrijkste gaming toetsen markeren.

Wedstrijd

Het HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming Keyboard zelf geven we jammer genoeg niet weg, maar Alternate en HyperX voorzien wel wat anders om de winnaar van deze wedstrijd mee te verwennen. Hij of zij krijgt namelijk een HyperX Savage 240GB SSD. Om kans te maken moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.