4gamers.be

Win duotickets voor de show van YouTube-ster Markiplier

Wedstrijd loopt van 23/01/2018 t.e.m. 29/01/2018

Informatie

Mark Edward Fischbach, beter bekend onder zijn online pseudoniem Markiplier, is een Amerikaanse YouTube-persoonlijkheid met meer dan 18 miljoen abonnees op YouTube en 6 miljard totale videoweergaven. Hij gaat voor de allereerste keer op tournee en komt op 15 februari naar de Stadsschouwburg in Antwerpen met zijn "You’re Welcome Tour”. Tickets zijn te koop via Teleticketservice.com.

Voor deze tournee heeft hij de ultieme cast samengesteld met namen als LordMinion777, Muyskerm, Tyler Scheid en CrankGameplays. Zij zullen alles aan mekaar mixen, maar het publiek staat in het middelpunt van het spektakel. De volledige show wordt samengesteld uit een combinatie van "Choose your own adventure”, improvisatie en uitdagingen met en voor het publiek.

Wedstrijd

Voor de show van Markiplier op 15 februari in de Stadsschouwburg in Antwerpen mogen we enkele duotickets weggeven. Om kans te maken je onderstaande vragen beantwoorden en je deelname bevestigen. Winnaars worden via mail gecontacteerd.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.