4gamers.be

Win Rainbow Six Siege Chibi figurines

Wedstrijd loopt van 07/02/2018 t.e.m. 13/02/2018

Informatie

Ubisoft blijft Rainbow Six Siege volop ondersteunen. Niet alleen met nieuwe content, maar ook met speciale events, zoals Outbreak, dat vanaf 6 maart een compleet nieuwe dreiging met zich meebrengt. Wie Rainbow Six Siege nog niet in zijn of haar bezit heeft, maar er wel nieuwsgierig naar is, die kan er binnenkort nog eens gratis mee aan de slag. Op pc is dat van 15 tot en met 18 februari, op PS4 van 15 tot en met 20 februari en op Xbox One van 15 tot en met 19 februari. De game is tijdens deze periode ook te koop met 30% korting.

WINNAAR

De winnaar van de Rainbow Six Siege Chibi figurines is shizzie. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Dankzij Ubisoft mogen we iemand blij maken met een set van 5 Chibi figurines van Rainbow Six Siege. Om kans te maken moet je onderstaande vraag correct beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.