4gamers.be

Win een Far Cry 5 prijzenpakket

Wedstrijd loopt van 26/03/2018 t.e.m. 02/04/2018

Informatie

Far Cry 5 is er en dat betekent dat we Hope County mogen bevrijden van zijn religieuze sekte en diens leiders. Meer daarover lees je in onze review van de game. Bij Ubisoft zijn ze alvast in een vrijgevige bui en ter promotie van de game mogen we dan ook enkele mooie prijzenpakketjes weggeven. In de aanbieding hebben we:

Prijzenpakket #1

Boomer Box, een verwenpakketje voor je trouwe viervoeter

Prijzenpakket #2

T-shirt + pet + Book of Joseph

Prijzenpakket #3

Rugzak + bottle Oopener + luchtverfrisser + hot sauce

WINNAARS

De winnaars van de verschillende Far Cry 5 prijzenpakketten zijn bekend. Hieronder een overzicht van de winnaars, die zoals gebruikelijk via PM worden gecontacteerd zodat de prijs kan worden verzonden.

Winnaar prijzenpakket #1 (Boomer Box, een verwenpakketje voor je trouwe viervoeter)

SNASTY

Winnaar prijzenpakket #2 (T-shirt + pet + Book of Joseph)

SarahW

Winnaar prijzenpakket #3 (Rugzak + bottle Oopener + luchtverfrisser + hot sauce)

badsemtex

Wedstrijd

Om kans te maken op een van deze prijzenpakketten volstaat het onderstaande vragen correct te beantwoorden en je deelname te bevestigen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.