4gamers.be

Win een PS4 console + God of War t-shirt en rugzak

Wedstrijd loopt van 20/04/2018 t.e.m. 04/05/2018

Informatie

De echte God of War-fan heeft de nieuwe game al met stip klaarstaan als aankoop, maar als je nog meer klaar wil zijn, dan hebben wij een God of War t-shirt en rugzak voor je. En omdat je PS4 het wel eens helemaal zou kunnen begeven onder wat Kratos op het scherm toont, gooien we er nog een extra PS4 console tegenaan om 100% beschermd te zijn voor de woede van de God of War.

WINNAAR

De winnaar van een PS4 console + God of War t-shirt en rugzak is MisterThomasboy. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op dit prijzenpakket, dat dus naast een God of War t-shirt en rugzak ook een PS4 console bevat, volstaat het onderstaande vragen correct te beantwoorden en je deelname te bevestigen. Voor ons oordeel over de nieuwe God of War kan je terecht bij onze review, waarin we de game bestempelen als een episch meesterwerk.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.