4gamers.be

Win een Rainbow Six Siege goodiepakket

Wedstrijd loopt van 16/05/2018 t.e.m. 23/05/2018

Informatie

Rainbow Six Siege is nog eens gratis te spelen via een Free Weekend. Concreet is de game gratis te spelen van 17 tot en met 20 mei en dat op zowel pc, PS4 als Xbox One. Progressie wordt behouden en Ubisoft voorziet tijdelijk ook mooie kortingen voor wie de game wil aanschaffen. Ideaal dus om de game eens uit te proberen.

Om het Free Weekend van Rainbow Six Siege en de game op zich nog eens in de schijnwerpers te plaatsen, mogen we van Ubisoft een Rainbow Six Siege goodiepakket weggeven. Dat bestaat uit 2 petten, een t-shirt, 3 Charms Packs en een Tachanka Chibi Figurine.

WINNAAR

De winnaar van het Rainbow Six Siege goodiepakket is Kebra. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM zodat de prijs kan worden verzonden.

Wedstrijd

Om kans te maken op die goodiepakket volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden en je deelname te bevestigen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.