4gamers.be

Win 11-11: Memories Retold

Wedstrijd loopt van 19/11/2018 t.e.m. 26/11/2018

Informatie

Eerder deze maand verscheen 11-11: Memories Retold, een emotioneel avontuur dat werd gecreĆ«erd om de verhalen weer te geven van het leven aan beide kanten van het front 100 jaar geleden, tijdens de Eerste Wereldoorlog. Spelers zullen het avontuur beleven van Harry, een jonge Canadese fotograaf, maar ook van Kurt, een Duitse ingenieur die naar de oorlog trekt om te zoeken naar zijn vermiste zoon. De wereld van het spel werd tot leven gebracht in een unieke, schilderachtige stijl, en de stemmen van Elijah Wood en Sebastien Koch als Harry en Kurt gidsen spelers doorheen momenten van vrede en wanhoop, begeleid door de soundtrack van componist Olivier Deriviere.

WINNAARS

De winnaars van 11-11: Memories Retold zijn Timooster (PS4), jakkebauw (PS4), Eshura (Xbox One) en knoerd (Xbox One). De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Van 11-11: Memories Retold mogen we 4 exemplaren weggeven (2x PS4, 2x Xbox One). Om kans te maken op een exemplaar volstaat het onderstaande vragen te beantwoorden en je deelname te bevestigen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.