4gamers.be

Win een The Crew 2 goodiepakket

Wedstrijd loopt van 13/12/2018 t.e.m. 20/12/2018

Informatie

The Crew 2 is van 13 tot en met 16 december gratis te spelen op pc, PS4 en Xbox One. Naast toegang tot de basisgame, krijgen nieuwe spelers de kans om de nieuwe Demolition Derby-discipline, PvP-modi en andere post-launch content alleen of met maximaal drie vrienden te ervaren.

Spelers die na het weekend hun reis in de Amerikaanse open wereld van The Crew 2 willen voortzetten, behouden niet alleen hun in-game vooruitgang, maar genieten ook nog eens van kortingen tot 67% op de Standard, Deluxe en Gold Edition van The Crew 2. Daarnaast is de Season Pass verkrijgbaar met een korting van 30%. Als klap op de vuurpijl ontvangen spelers die deelnemen aan dit Free Weekend een exclusief voertuig in The Crew 2 afhankelijk van hun platform.

Wedstrijd

Om dit Free Weekend van The Crew 2 te vieren mogen we een The Crew 2 goodiepakket weggeven, bestaande uit een jacket, t-shirt en keychain. Om kans te maken op dit The Crew 2 goodiepakket volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden en je deelname te bevestigen.

WINNAAR

De winnaar van het The Crew 2 goodiepakket is floss. De winnaar wordt zoals steeds via PM gecontacteerd zodat de prijs kan worden verzonden.

 


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.