4gamers.be

Win duotickets voor de 1UP Expo

Wedstrijd loopt van 19/12/2018 t.e.m. 03/01/2019

Informatie

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2019 vindt in Kortrijk XPO de eerste editie van 1UP plaats, een nieuw tweedaags game-evenement dat zich richt op zowel liefhebbers, enthousiastelingen, gezinnen, cosplay-fanaten en (future) professionals binnen de gaming-industrie. Verspreid over verschillende hallen van Kortrijk XPO geeft 1UP twee dagen lang een platform aan gaming in al zijn vormen en stijlen. Zo valt er tijdens de twee dagen durende 1UP Expo heel wat te beleven voor jong en oud. Leef je uit met familie of vrienden in de arcade, maak kennis met game-ontwikkelaars in de ‘indie zone’, stap in een andere wereld in de cosplay-area, proef van de nieuwste ontwikkelingen op vlak van augmented en virtual reality, of neem deel aan een esports tournament van o.a. het immens populaire Fortnite of Smash Bros. Wie weet loop je er wel een internationaal bekende gamer tegen het lijf.

Wedstrijd

Voor de 1UP Expo mogen we in totaal 5 duotickets weggeven. Om kans te maken volstaat het hieronder de vraag correct te beantwoorden en je deelname te bevestigen.

WINNAARS

De winnaars hebben hun tickets opgestuurd gekregen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.