4gamers.be

Win vijf keer een Icy Box-multimediaspeler

Wedstrijd loopt van 16/11/2011 t.e.m. 29/11/2011

Informatie

4Gamers.be bestaat ondertussen een jaar en dat moet gevierd worden! In samenwerking met heel wat partners kunnen we jullie gedurende twee maanden de ene prijs na de andere voorschotelen. Verspreid over tientallen wedstrijden geven we honderden prijzen weg die alles samen een winkelwaarde van meer dan 20.000 euro totaliseren. We hebben ervoor gezorgd dat er quasi dagelijk voor ieder wat wils te vinden is, dus hou zeker onze frontpage en ons wedstrijdoverzicht in het oog. We bedanken van harte iedereen die deze wedstrijden mee heeft mogelijk gemaakt en wensen alle deelnemers enorm veel succes.Icy Box is al jarenlang een bekende naam in het wereldje van de HDD-enclosures, systemen om een interne harde schijf via een extern omhulsel aan je pc of laptop te koppelen. Dat deze omhulsels vaak meer kunnen dan enkel een harde schijf laten draaien wordt bewezen door de Icy Box IB-MP3011HW-B, een heuse full HD-multimediaspeler. Dit beestje speelt de meest courante videoformaten af, is aan te sluiten op je thuisnetwerk en bedien je vanuit je luie zetel met de bijgeleverde afstandsbediening. Zoals beloofd zijn we hier met de tweede ronde van deze veelzijdige mediaspelers en dankzij Raidsonic geven we er nog eens vijf weg, elk met een winkelwaarde van zo'n 110 euro.

 

Wedstrijd

Om te winnen moet je weer gaan surfen en de links op deze wedstrijdpagina slim gebruiken. Het is bekend dat veel elektronica in Azië wordt geassembleerd, maar kan jij terugvinden waar deze Icy Box IB-MP3011HW-B gebouwd wordt? Made in Taiwan, Made in China, Made in Korea,... raad of zoek wat er op deze Icy Box staat en wie weet is er binnenkort eentje van jou.

Vragen:


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.