4gamers.be

Win een Groezrock combiticket (+ camping)

Wedstrijd loopt van 12/04/2019 t.e.m. 18/04/2019

Informatie

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 april is het weer tijd voor Groezrock, een van de hoogtepunten voor punkrock en hardcore muziek. Het festival, dat inmiddels al 20.000 bezoekers trekt, vindt zoals gewoonlijk weer plaats in Meerhout (Belgische Kempen) en heeft ook dit jaar weer een stevige line-up voorzien.

WINNAAR

De winnaar van een combiticket (+ camping) voor Groezrock 2019 is Audrey_Dba. De winnaar wordt zoals steeds via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Voor Groezrock 2019 mogen we een combiticket weggeven, inclusief toegang tot de camping. Ideaal dus om er een leuke twee dagen van te maken. Om kans te maken op het ticket moet je onderstaande vraag correct beantwoorden en je deelname bevestigen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.