4gamers.be

Win LEGO Jurassic World voor Nintendo Switch

Wedstrijd loopt van 25/09/2019 t.e.m. 01/10/2019

Informatie

Sinds kort is LEGO Jurassic World ook voor Nintendo Switch beschikbaar en dat wordt gevierd met een wedstrijdje. Van de Switch-versie mogen we twee exemplaren weggeven.

WINNAARS

De winnaars van een exemplaar van LEGO Jurassic World voor Nintendo Switch zijn FranL en  Daolie. De winnaars worden gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op een exemplaar van LEGO Jurassic World voor Nintendo Switch volstaat het hieronder je deelname te bevestigen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.