4gamers.be

Win Dragon Ball Z: Kakarot voor PS4

Wedstrijd loopt van 17/01/2020 t.e.m. 23/01/2020

Informatie

Aan Dragon Ball games geen gebrek, maar er kan er altijd nog eentje bij, zeker wanneer het om een open-world action-RPG gaat die volledig focust op het avontuur van Goku. Dat is dan ook wat je mag verwachten van Dragon Ball Z: Kakarot, dat nu beschikbaar is voor pc, PS4 en Xbox One. Van de game mogen we meteen ook twee PS4-exemplaren weggeven.

Wedstrijd

Om kans te maken op een PS4-exemplaar van Dragon Ball Z: Kakarot volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden en je deelname te bevestigen. De winnaars worden na afloop gecontacteerd via PM.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.