4gamers.be

Win Monster Energy Supercross 3

Wedstrijd loopt van 12/02/2020 t.e.m. 18/02/2020

Informatie

Onlangs werd Monster Energy Supercross 3: The Official Videogame gelanceerd. De game bevat het 2019 Monster Energy Supercross-seizoen met 100 riders uit zowel de 450SX- als 250SX-klasses en bevat 15 officiële stadions. Voor de eerste keer krijg je de keuze om te kiezen tussen een sponsorteam of een officieel Supercross Team uit het kampioenschap van 2019 in de carrièremodus. De Multiplayer-modi draaien deze keer op Dedicated Servers voor een zo vloeiend mogelijke ervaring en bevatten verder de Race Director-modus waarmee je online competities kunt maken en managen. Spelers kunnen ook in de co-op modus racen met drie vrienden en daarbij ook andere modi kiezen in een replica van de legendarische Factory Supercross-oefenbanen in Californië. Dit gebied is groot en open met negen fantastische tracks, waar de meeste motorbedrijven hun motors laten testen.

Wedstrijd

Van Monster Energy Supercross 3: The Official Videogame mogen we enkele exemplaren weggeven voor PS4 en Xbox One. Om kans te maken volstaat het hieronder je platform van voorkeur aan te duiden en je deelname te bevestigen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.