4gamers.be

Win AC: Revelations-beeld & Collector's Edition

Wedstrijd loopt van 27/11/2011 t.e.m. 02/12/2011

Informatie

4Gamers.be bestaat ondertussen een jaar en dat moet gevierd worden! In samenwerking met heel wat partners kunnen we jullie gedurende twee maanden de ene prijs na de andere voorschotelen. Verspreid over tientallen wedstrijden geven we honderden prijzen weg die alles samen een winkelwaarde van meer dan 20.000 euro totaliseren. We hebben ervoor gezorgd dat er quasi dagelijk voor ieder wat wils te vinden is, dus hou zeker onze frontpage en ons wedstrijdoverzicht in het oog. We bedanken van harte iedereen die deze wedstrijden mee heeft mogelijk gemaakt en wensen alle deelnemers enorm veel succes.


Assassin's Creed: Revelations is een van de toppers van dit eindejaar en het is dan ook niet verwonderlijk dat de titel het nog veel beter heeft gedaan in België dan de vorige edities. Het spel heeft het zelfs zo goed gedaan volgens Jay dat het een mooie score wist te vergaren op 4Gamers. Voor de meeste games is het niet enkel het spelletje dat mooi in de kijker gezet wordt, maar ook de special editions durven wel eens een mooie verzameling extraatjes aan te bieden.

Heb je zelf naast zo'n Collector's Edition gegrepen en wil je zelf maar al te graag die van Assassin's Creed: Revelations op de kop tikken (op een platform naar keuze), dan is hier je kans. Ook geven we een mooi beeldje weg van Ezio, zodat je iedereen duidelijk kan maken dat er met jou niet te sollen valt.

Wedstrijd

 

Omdat we zoveel mogelijk mensen gelukkig willen maken, gaan we deze zaken opsplitsen, zodat er 1 iemand kan gaan lopen met de Collector's Edition en 1 iemand met het beeldje. Om kans te maken moet je echter wel een keuze maken tussen 1 van beide zaken, dus wik en weeg goed voor je toeslaat. Verder moet je even de gewone vraag beantwoorden en de schiftingsvraag.

Omdat we ook onze veteraanbezoekers willen bedanken voor hun steun, krijgen zij de mogelijkheid om een extra gok in te vullen voor de schiftingsvraag. Enige voorwaarde? Je moet geregistreerd zijn VOOR 01/01/2011 (check je profiel), dus al wie er al van vroeg bij was, krijgt bij deze wedstrijd een extra kansje. Vul je dit in terwijl je pas na die datum geregistreerd bent, telt je tweede gok natuurlijk niet mee en houden we enkel rekening met je gok bij de schiftingsvraag zelf.

De schiftingsvraag zal deze keer Jay weer een opdrachtje meegeven, al mag hij nu in wezen gaan stuntelen tegen de sterren op. We zullen hem Assassin's Creed: Revelations opnieuw laten spelen en vanaf de allereerste scène (cutscenes, tutorial, ... inbegrepen) zal de klok beginnen lopen. De vraag is echter na hoeveel seconden Jay voor het eerst dood zal zijn. Hij zal dus doelbewust op zoek gaan naar een manier om dood te gaan en wat jullie dus moeten raden is hoe snel (of traag) hij daarin slaagt.

Verder wensen we jullie veel succes.

De vragen:


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.