4gamers.be

Sapphire mini-pc met Ubisoft-design

Wedstrijd loopt van 29/11/2011 t.e.m. 20/12/2011

Informatie

We hebben in het verleden al ettelijke designacties gedaan waarmee je een mooie prijs kon winnen, maar nu gaan we het wat opschroeven. In samenwerking met Sapphire en showme gaan we namelijk een prachtige SAPPHIRE EDGE HD2 MINI PC weggeven. Haal dus je beste designtalenten maar boven en laat die creativiteit maar vloeien, want deze wil je niet echt laten liggen, lijkt ons. Het leukste van deze prijs is echter niet dat je een SAPPHIRE EDGE HD2 MINI PC krijgt, maar dat je gewoonweg een Sapphire mini-pc krijgt met je eigen design erop!

Het eerste wat je moet doen om deel te nemen, is dit bestandje downloaden. Je zal dan een PSD krijgen met een template waar je aan moet houden.

De balk met de sponsors mag je verplaatsen, maar hou er rekening mee dat die ergens op de linker- of rechterkant (zie voorbeeld onderaan) zeker moet verschijnen in deze vorm. Als dat niet gebeurt, zal je niet weerhouden worden. We willen dus heel duidelijk stellen dat je de aanpassingen uit onderstaande afbeelding niet mag doen met de sponsorbalk. Verplaatsen mag je dus wel op zowel de linker- als rechter kant van de mini-pc.

 

Ga vervolgens aan de slag met je creatieve exploten, doe waar je zin in hebt, maar zie dat het thema Ubisoft is. We gaan de keuze bovendien beperken tot deze games: Rabbids Alive & Kicking, Assassin's Creed: Revelations, Just Dance 3, Rayman Origins, Black Eyed Experience, Anno 2070 en Heroes 6. Deze games mag je gebruiken zoals je zelf wil, maar wel enkel deze games. De reden? Die krijg je onderaan nog te zien bij de prijzen. Vergeet ook niet dat de sponsorbalk wel degelijk op je design moet staan.

Een voorbeeldje van LunchBox

Wedstrijd

Periode

Je krijgt 3 weken om aan je design te werken en de week erop zal er gestemd kunnen worden. Alle goedgekeurde designs zullen dan getoond worden en iedereen zal dan de kans hebben om zijn stem uit te brengen op wat zij het beste design vinden.

Let wel: we willen deze wedstrijd zo eerlijk mogelijk laten verlopen en willen dus heel duidelijk communiceren dat het aanmelden van je ontwerp bij vote-trading groeperingen en andere frauduleuze methodes ervoor zorgen dat je deelname gediskwalificeerd wordt. Het is dus oke om aan je Facebook/Twitter-vrienden te vragen hun mening te geven over jouw ontwerp en/of die van de andere deelnemers, maar we trachten erop toe te zien dat er geen oneerlijke methodes worden ingezet om een groot voordeel in publieksvotes te bekomen.

Beoordeling

Er zullen 3 groepen beslissen over wie er uiteindelijk de winnaar is. De jury kiest een top drie en geeft deze winnaars respectievelijk 5 - 4 - 3 punten. Ubisoft kiest hun eigen top drie en deze winnaars krijgen eveneens 5 - 4 - 3 punten. De stemmen van het publiek resulteren in de meeste punten want de drie winnaars van de publieksvotes krijgen respectievelijk 10 - 8 - 6 punten. De optelsom van deze punten beslist uiteindelijke wie de eindwinnaar is. Als er 1 iemand bovenuit steekt en telkens eerste zou zijn, zou die 20 punten vergaard hebben. Mocht er bij toeval een gelijkspel zijn, dan zal de publieksstem de doorslag geven.

Klaar met je design?

1. Maak dan een zip-file met daarin een verkleinde versie van je ontwerp. (dit mag zonder de rode guides) Zorg ervoor dat je inzending de volgende eigenschappen heeft:

  • Bestandsnaam: je 4gamers gebruikersnaam  (bv.: LunchBox.jpg)
  • Bestandstype: JPG
  • Kleurmodus: RGB (!)
  • Resolutie: 1500x1000 pixels

 

(zorg wel dat je ook een aparte versie van je bronbestand lokaal bijhoudt in kleurmodus CMYK met een resolutie van 4500x3000 pixels voor het geval jouw ontwerp gedrukt moet worden)

 

2. Voeg in een aparte folder alle onbewerkte afbeeldingen toe die je gebruikt hebt in je ontwerp. Zo kunnen we zien wat je zelf hebt gemaakt en wat is overgenomen van online beeldmateriaal.

 

3. Zet het ergens online (rapidshare, megaupload, dropbox, ...) en speel ons hieronder de link door.

Belangrijk: je kan slechts 1 inzending per persoon doen, dus zorg dat je ontwerp correct wordt ingestuurd wil je kans maken om te winnen.

 

De prijzen

(Sapphire Edge HD2 Mini PC + keuze uit Rabbids Alive & Kicking, Assassin's Creed: Revelations, Just Dance 3, Rayman Origins, Black Eyed Peas Experience, Anno 2070 en Heroes 6)

 

  • Grote winnaar

Uiteraard kan de grote winnaar nog altijd rekenen op de prachtige SAPPHIRE EDGE HD2 MINI PC met je eigen design op.

  • Nummer 2

Ben je tweede, dan mag je uit de eerder vernoemde lijst van games er 2 uitkiezen op een platform naar keuze.

  • Nummer 3

De derde in de rangschikking mag hetzelfde doen als nummer 2, maar dan met 1 titel

  • Een gelukkige stemmer

Omdat ook stemmen belangrijk zijn, willen we de stemmers ook niet vergeten. 1 gelukkige stemmer mag namelijk ook een game naar keuze uit de lijst plukken, op een platform naar keuze.

 

We hopen nu weer prachtige designs te zien zoals vorige keer en we willen ook Sapphire en Ubisoft bedanken voor hun steun en prijzen in deze wedstrijd. Veel succes aan alle deelnemers. Heb je verder nog vragen over de wedstrijd, kan je altijd op ons forum terecht.

 

 


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.