4gamers.be

4Gamers komt naar je toe: Sinterklaas-goodies

Wedstrijd loopt van 03/12/2011 t.e.m. 08/12/2011

Informatie

 

4Gamers.be bestaat ondertussen een jaar en dat moet gevierd worden! In samenwerking met heel wat partners kunnen we jullie gedurende twee maanden de ene prijs na de andere voorschotelen. Verspreid over tientallen wedstrijden geven we honderden prijzen weg die alles samen een winkelwaarde van meer dan 20.000 euro totaliseren. We hebben ervoor gezorgd dat er quasi dagelijk voor ieder wat wils te vinden is, dus hou zeker onze frontpage en ons wedstrijdoverzicht in het oog. We bedanken van harte iedereen die deze wedstrijden mee heeft mogelijk gemaakt en wensen alle deelnemers enorm veel succes.


 

Onze grote 4Gamers Birthday Bash loopt ondertussen op zijn laatste beentjes, maar tijdens de laatste week geven we er nog een serieuze lap op. Je zult de komende dagen nog een heleboel nieuwe wedstrijden en winnaars zien verschijnen op onze frontpage, maar ter gelegenheid van Sinterklaas willen we ook graag iets speciaals doen voor onze community. We zijn dus erg blij dat we in samenwerking met Ubisoft, Bethesda en Nintendo een hele hoop posters, T-shirts en goodies kunnen uitdelen.

Deze keer gebruiken we daarvoor niet de traditionele wedstrijdformule met schiftingsvraag en de (soms trage) post, maar brengen we de prijzen gewoon tot bij jullie. Tijdens de week van Sinterklaas komen we immers tot bij jullie in de buurt met een zak vol lekkers. Wil je graag met een van de vele prijzen naar huis gaan en tegelijkertijd ook een praatje maken met onze crewleden, dan kun je dat simpelweg komen doen in een van de zes grote stations die we hebben uitgekozen voor deze wedstrijd.

Hoewel we een behoorlijk grote voorraad prijzen hebben, is die toch niet onuitputtelijk. We vragen jullie dus om jezelf te registreren via het onderstaande wedstrijdformulier zodat we zicht hebben op het aantal mensen dat we op elke locatie zullen mogen verwachten. Wanneer er meer kandidaten dan prijzen zijn voor een bepaalde locatie zullen we voorrang geven aan wie al langst vertoeft op 4Gamers.be. We bevestigen alleszins de avond vooraf via pm dat je een prijs mag komen ophalen, zodat je zeker weet dat je niet voor niks naar het station moet afzakken. Onze redacteurs zullen dan een lijst bij zich hebben met de nicknames op van de leden die we verwachten en die een prijs mee naar huis krijgen.


 

Onze redacteurs zullen in de volgende stations te vinden zijn en zijn herkenbaar aan hun 4Gamers-shirt.

 


 

dinsdag 6 december - 18u-19u

Phazon en RipD wachten jullie op in het station van Hasselt, in de centrale hal.

  

 


 

dinsdag 6 december - 19u-20u

YoniVL, Rastaman2302 en Cuore Giallorosso wachten jullie op in het station van Antwerpen-Centraal op het pleintje waar perrons 1-6 samenkomen (bovenverdieping).

    

 


 

woensdag 7 december - 18u30-20u

Goofus, Ge0force, Ichi en Phate wachten jullie op in het station van Leuven, in het tijdelijke stationsgebouw op het Martelarenplein.

   

 


 

woensdag 7 december - 19u-20u

rafbanaan en switchblade wachten jullie op in het station van Gent-Sint-Pieters, aan de linkerkant van de hoofdingang.

 

 


 

donderdag 8 december - 18u-19u

SenZ en valies wachten jullie op in het station van Brussel-Noord, aan de hoofdingang.

 

 


 

vrijdag 9 december - 16u-17u

GuerrillaDawg, Jappii en MiniJeffrey wachten jullie op in het station van Brugge, aan de ingang.

  

 

Wedstrijd

Nog even samenvatten:

 

* Registreer jezelf om een prijs (poster, T-shirt of ander goodie) te komen ophalen in één van de stations op de aangegeven dagen door het wedstrijdformulier hieronder in te vullen.

* Zoek je eigen registratiedatum op via je eigen profielpagina die je vindt door linksboven op deze pagina op je nickname te klikken (zie het voorbeeld hieronder, rood omcirkeld) en vul deze in op het wedstrijdformulier.

* Wacht op een pm ter bevestiging (wordt verstuurd de avond vooraf) en kom je prijs ophalen op het aangegeven tijdstip.

 

Registreer je nu:


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.