4gamers.be

Anonieme bron bevestigt nieuwe Rock Band

Door Jay, 20-02-2015 00:04, bron: bloomberg

Bloomberg heeft van een anonieme bron, die naar verluidt bekend is met de kwestie, vernomen dat er inderdaad een nieuwe Rock Band zit aan te komen. De nieuwe game zou in ontwikkeling zijn voor de "laatste generatie consoles", waarmee vermoedelijk verwezen wordt naar PS4 en Xbox One.

Veel meer wist de bron verder niet te melden, maar op zich doet hij of zij natuurlijk geen al te verwonderlijke mededeling. De laatste maanden wordt er immers meer en meer gespeculeerd over een heropleving van de Rock Band franchise. Er was al een veelzeggende enquête die sprak over een "nieuwe Rock Band ervaring" en recent is er weer nieuwe DLC voor Rock Band 3 verschenen. Voorts lijkt de tijd rijp om Rock Band opnieuw te positioneren in de gamemarkt van vandaag, waarin Rock Band als een "service" neergezet zou kunnen worden met een uitgebreid gamma aan abonnements- en DLC-mogelijkheden, om nog maar te zwijgen van de sociale features.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.