4gamers.be

Bedrijf van del Toro niet blij met verhaal over Fallout 4

Door Jay, 12-05-2015 11:40, bron: destructoid

Er doen al een tijdje redelijk stevige geruchten de ronde over Fallout 4, dat waarschijnlijk tijdens E3 onthuld zal worden. Officieel is daar natuurlijk nog niets over gezegd, maar gisteren dook de game wel op via een Linked In profiel van iemand die werkt voor Mirada Studios, een productiebedrijf van Guillermo del Toro dat aan een cinematische trailer voor de game zou werken of hebben gewerkt. Op het vuur van dat verhaal wordt nu nog wat extra olie gegooid, en wel door Mirada Studios zelf.

Een vertegenwoordiger van het bedrijf zou namelijk website Destructoid hebben benaderd met de eis om het verhaal offline te halen. Volgens de vertegenwoordiger zouden er onjuistheden in staan en bovendien zou er een NDA (non-disclosure agreement) mee geschonden worden. Destructoid zelf heeft zo'n NDA natuurlijk nooit ondertekend, dus dan is het de vraag wie wel, en vermoedelijk gaat het dan om Mirada Studios zelf. Via een van hun werknemers is dus vermoedelijk de feitelijke komst van Fallout 4 te vroeg naar buiten gekomen en het feit dat men het verhaal verwijderd wil zien worden, doet vermoeden dat dat effectief het geval is. Die fout heeft men vervolgens willen rechtzetten, maar daar is het uiteraard te laat voor.

Fallout 3 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.