4gamers.be

Jimmy Kimmel reageert op heisa rond YouTube Gaming

Door Jay, 01-09-2015 18:22

Enkele dagen geleden werd YouTube Gaming belachelijk gemaakt door Jimmy Kimmel, die het niet kon vatten dat mensen graag kijken naar andere mensen die aan het gamen zijn. Een deel van de gaming community vond dat echter niet zo grappig en dus werd de YouTube video van Kimmel overspoeld met negatieve reacties en dislikes. Nu heeft Kimmel op de heisa gereageerd door al die negatieve en haatdragende comments eens van dichterbij te bekijken, waardoor hij het volgens sommigen nog erger maakt, terwijl anderen ongetwijfeld vinden dat hij gewoon zijn ding mag doen en dan de gaming community maar niet zo'n lange tenen moet hebben. Toegegeven: sommige comments helpen ook niet meteen natuurlijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.