4gamers.be

Battlefield 1 blaast CoD: Infinite Warfare weg op YouTube

Door papfles, 10-05-2016 11:55

De hype rond Call of Duty: Infinite Warfare en Battlefield 1 stond de afgelopen week op immens hoog niveau, maar wel met behoorlijk contrasterende resultaten op YouTube voor de onthullingstrailer. Hoe het ook opgevat moge worden, Call of Duty: Infinite Warfare kreeg er danig van langs, met de meeste dislikes ooit voor een COD-trailer.

Echter, Battlefield 1, dat ons terugbrengt naar de periode van de (Eerste) Wereldoorlog, wist meteen hoge ogen te gooien en dat uit zich dan ook in het aantal views en het aantal likes voor diens onthullingstrailer. Het wist COD: Infinite Warfare al snel van de troon te stoten qua views (22 miljoen vs 15,5 miljoen) ondanks een kortere periode en ook qua likes is het duidelijk in het voordeel van Battlefield 1: 1,1 miljoen likes (en 20.000 dislikes) tegenover 284.000 likes en 1,4 miljoen dislikes. Records dus voor beide games, maar ongetwijfeld niet per se allemaal gewenste records.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.