4gamers.be

Volgend jaar nieuwe Metro game

Door Jay, 09-11-2016 11:41

Update: iets te vroeg gejuicht.


Het ziet er naar uit dat we volgend jaar een nieuwe Metro game voorgeschoteld krijgen. Dat valt af te leiden uit de officiële website van Metro 2035, het derde boek in de reeks van Dmitry Glukhovsky, waarop de games van 4A Games zijn gebaseerd. Op de website is namelijk een tijdlijn terug te vinden, waarbij te lezen is dat in 2017 een nieuwe Metro game verschijnt die verder gaat waar het nieuwe boek eindigt.

Het is nu dus zo goed als zeker dat er een nieuwe Metro game komt en dat ligt eigenlijk ook in de lijn der verwachtingen. 4A Games onthulde onlangs Arktika.1, een VR-game, maar er werd al snel benadrukt dat dit slechts één van twee projecten is waar de studio zich mee bezighoudt. Het tweede project zou een meer "traditionele" game zijn, en als je aan 4A Games denkt, dan denk je natuurlijk al snel aan Metro.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.