4gamers.be

Volgend jaar toch geen nieuwe Metro game

Door Jay, 10-11-2016 10:45

Menig Metro fan sprong gisteren een gat in de lucht toen het er naar uitzag dat we in 2017 een nieuwe game in de reeks zouden mogen verwelkomen, maar die vreugde is inmiddels neergeslagen door uitgever Deep Silver. In een reactie, bedoeld om de verwachtingen van fans realistisch te houden en zo teleurstelling te vermijden, liet Deep Silver weten weliswaar ambitieuze plannen te hebben voor de Metro reeks, maar dat er in 2017 geen nieuwe game zal komen.

Inmiddels is de website van Metro 2035, het derde boek in de reeks van Dmitry Glukhovsky, waarop de games van 4A Games zijn gebaseerd, aangepast om verwarring te vermijden. Er wordt nu niet meer gesproken over een nieuwe Metro game in 2017, maar over een Metro project, zonder datum.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.