4gamers.be

Microsoft onthult VR motion controllers

Door Jay, 12-05-2017 10:44

Microsoft heeft eigen VR motion controllers onthuld voor de mixed reality headsets die er zitten aan te komen voor Windows (en mogelijk ook Xbox One en Project Scorpio). De controllers lijken qua functionaliteit op de motion controllers van de HTC Vive en Oculus Rift, wat natuurlijk ook de bedoeling is.

Eind dit jaar zou een consumentenversie van de Acer virtual reality headset voor Windows gelanceerd worden en dat inclusief de motion controllers. Deze bundel zou 399 dollar kosten, wat 200 dollar minder is dan de Oculus Rift met controllers, en 400 dollar minder dan de HTC Vive met controllers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair