4gamers.be

Ken Watanabe doet mee in Detective Pikachu film

Door Jay, 22-01-2018 09:46

Er is opnieuw een naam bekend voor de Detective Pikachu film die er zit aan te komen. Het gaat om de Japanse acteur Ken Watanabe, die we kennen van onder meer The Last Samurai, Inception en Godzilla. Hij zal de rol vertolken van Detective Yoshida. Op het eindresultaat is het wel nog wachten tot mei 2019.

Eerder werden ook al Ryan Reynolds en Justice Smith bevestigd voor Detective Pikachu. De film wordt gemaakt door Legendary Pictures, dat we kennen van onder meer Kong: Skull Island en Warcraft. Regisseur van dienst is Rob Letterman (Goosebumps), die de film maakt op basis van een script van Nicole Perlman (Captain Marvel, Guardians of the Galaxy) en Alex Hirsch (Galaxy Falls). De film combineert live-action en CGI.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.