4gamers.be

Battlefield V gelekt, Tweede Wereldoorlog als setting

Door Jay, 02-03-2018 09:27, bron: https://venturebeat.com/2018/03/01/new-battlefield-2-follows-call-of-duty-back-to-world-war-ii-this-year/

De laatste tijd zijn er meerdere redelijk betrouwbare bronnen naar buiten gekomen met informatie over de nieuwe Battlefield die we later dit jaar nog mogen verwachten en telkens wijzen ze in de richting van de Tweede Wereldoorlog als setting. Dat wordt nu nog eens bevestigd via bronnen van VentureBeat. Intern zou de game aanvankelijk bekend hebben gestaan als Battlefield 2, maar recent zou de naam veranderd zijn naar Battlefield V. Het valt nog af te wachten in hoeverre dat de finale naam wordt. Ook is een screenshot gelekt van een dev build van de game, al gaat het wel maar om een title screen. Bronnen zouden bevestigd hebben dat de screenshot authentiek is.

Het lijkt dus zo goed als zeker dat de Battlefield game van dit jaar ons meeneemt naar de Tweede Wereldoorlog en een officiële bevestiging daarvan laat vermoedelijk niet heel lang meer op zich wachten, aangezien we de pre-E3 periode ingaan en een Battlefield 2018 reveal trailer reeds geteased werd.

Battlefield V zou trouwens niet de enige Battlefield game zijn die in ontwikkeling is. Ook aan Bad Company 3 zou gewerkt worden, maar die zou pas later verschijnen en in ontwikkeling zijn bij DICE LA, het voormalige Danger Close, bekend van de Medal of Honor reboot uit 2010 en Warfighter, terwijl Battlefield V in ontwikkeling zou zijn bij DICE Sweden, de hoofdstudio.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.