4gamers.be

Nieuwe details Battlefield V: co-op, lootboxen en meer

Door Jay, 06-03-2018 12:21, bron: https://venturebeat.com/2018/03/05/battlefield-v-details-campaign-co-op-and-more/

Niet alleen rond de nieuwe Call of Duty maar ook rond de nieuwe Battlefield draait de geruchtenmolen de laatste tijd overuren. Zo goed als zeker trekken we dit jaar met Battlefield V naar de Tweede Wereldoorlog, al zou ook aan een nieuwe Bad Company gewerkt worden die later verschijnt. VentureBeat, dat onlangs met info over Battlefield V naar buiten kwam, heeft nu nog wat extra details kunnen achterhalen.

Om te beginnen zou de singleplayer van Battlefield V ongeveer dezelfde structuur hebben als die van Battlefield 1, in die zin dat we verschillende soldaten zouden volgen in verschillende, eigen verhalen. Op die manier kunnen verschillende aspecten van de Tweede Wereldoorlog makkelijk behandeld worden.

Verder zou DICE co-op voorzien, al is niet geheel duidelijk op welke manier. Er wordt gesproken over co-op voor twee spelers die samen "randomly generated Conquest missions" kunnen spelen. Natuurlijk kunnen nog meer co-op activiteiten voorzien worden, maar daar is vooralsnog geen informatie over.

Ook zouden lootboxen terugkeren in de nieuwe Battlefield game. Men zou er echter voor zorgen dat deze lootboxen enkel en alleen cosmetische zaken bevatten. Het zou daarbij wel gaan om meer dan alleen maar wat weapon skins. Wat we dan concreet mogen verwachten is niet bekend. Ook valt nog af te wachten of dit een invloed heeft op een eventuele Premium Season Pass. EA en DICE zouden met deze lootboxen alleszins wel de slechte nasmaak van Star Wars Battlefront II willen doorspoelen.

Katherine Kingsley is een naam die misschien niet meteen een belletje doet rinkelen, maar als stemactrice deed ze de multiplayer callouts voor Battlefield 1 en waarschijnlijk keert ze terug voor de nieuwe Battlefield game. Op haar Instagram postte ze namelijk een foto, samen met de info dat ze nieuw stemmenwerk deed voor een game. Daarbij gebruikte ze de hashtag #battlefield.

Tot slot nog wat over de naam zelf van de nieuwe Battlefield. Intern zou de game bekend gestaan hebben als Battlefield 2, maar momenteel zou men dus spreken over Battlefield V. Ook dat hoeft echter niet per se de finale naam te zijn. Blijkbaar stond ook Battlefield 1 intern namelijk een tijdje bekend als Battlefield V, alvorens het zijn finale naam kreeg.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.