4gamers.be

Niantic betaalt 1,6 miljoen dollar in Pokémon GO rechtszaak

Door Jay, 03-04-2018 16:01

Update: er is een speciale website gelanceerd voor het afhandelen van de zaak.


De problemen tijdens het Pokémon GO Fest in de zomer van vorig jaar leverde Niantic een rechtszaak op waarin het nu akkoord is gegaan om bijna 1,6 miljoen dollar te betalen. Dat geld wordt gebruikt om de reiskosten van aanwezigen te vergoeden, al zal wel enkel geld uitgekeerd worden aan wie effectief bij het evenement heeft ingecheckt via de Pokémon GO app. Wie voorts meer dan 107 dollar aan kosten heeft gemaakt, moet dat kunnen bewijzen met bonnetjes.

De kans is groot dat er nog wat geld over is na het betalen van de vergoedingen. Dat geld dat over is, zal aan goede doelen geschonken worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.