4gamers.be

Spyro Trilogy remaster officieel onthuld

Door Jay, 05-04-2018 16:47

Update: omwille van alle lekken is de officiële aankondiging vervroegd. Bij deze is het dus officieel: de Spyro Reignited Trilogy verschijnt op 21 september voor PS4 en Xbox One.


Er lijkt absoluut niets meer over te schieten om officieel aan te kondigen omtrent de Spyro Reignited Trilogy. Geruchten over een Spyro Trilogy remaster doken een tijd geleden al op en vandaag verscheen de collectie plots ook via Amazon, inclusief de eerste screenshots. Via de Franse website JeuxVideo is nu ook de trailer gelekt. Op de website zelf is die alweer verwijderd, maar uiteraard zijn verschillende re-uploads beschikbaar.

De trailer toont ons de eerste bewegende beelden van de remasters en het mag gezegd worden dat dit er toch wel mooi uitziet. Verder wordt alles wat we al wisten nog eens bevestigd. De trilogie bestaat uit Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon en dat dus met stevig opgepoetste HD-graphics en verbeterde controls. In september verschijnt de collectie voor PS4 en Xbox One.

Een officiële aankondiging zou er vandaag om 18:00 komen, maar zoals gezegd is er niet veel meer om aan te kondigen aangezien alles al gelekt is. Een officiële bevestiging dan maar?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.