4gamers.be

No Man's Sky eind juni naar Xbox One?

Door Jay, 17-04-2018 09:17

Onlangs werd No Man's Sky voor Xbox One aangekondigd, maar een concrete releasedatum werd nog niet vermeld. In plaats daarvan moesten we het stellen met "deze zomer". Via Amazon Italy is nu de datum van 29 juni opgedoken, al is de pagina in kwestie alweer verwijderd. De kans dat deze datum klopt, is reëel, simpelweg omdat het weinig steek houdt als placeholder. Een placeholder zou namelijk eerder het begin of het einde van de zomer vermelden als datum, maar dat is hier dus niet het geval. De datum is met andere woorden te random om niet te kloppen, maar uiteindelijk valt dat nog af te wachten natuurlijk.

Als de Xbox One-versie van No Man's Sky inderdaad eind juni verschijnt, dan is dat meteen ook een richtdatum voor de grote NEXT update die samen met de Xbox One-versie werd aangekondigd maar waar verder nog niets over bekend is buiten dat het de grootste update tot nu toe is voor de game en dat het de "next step" inhoudt voor de game en de community.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.