4gamers.be

Worden Pokémon games voor Nintendo Switch deze week onthuld?

Door Jay, 29-05-2018 10:36

De Pokémon-koorts stijgt. Eerder deze maand al waren de nieuwe Pokémon games voor de Nintendo Switch mogelijk gelekt, met aanwijzingen dat de games misschien deze maand nog onthuld zouden worden. Daar komen nu nog wat aanwijzingen bij.

Om te beginnen is er Oha Suta, een Japanse tv-show, die heeft aangekondigd dat het op 31 mei "schokkend" Pokémon nieuws te melden heeft. Men heeft het over een "nieuwe geschiedenis" die geboren wordt.

Wat dit precies betekent, valt natuurlijk nog af te wachten. Het is alleszins ongebruikelijk dat een nieuwe Pokémon game louter en alleen via een Japanse show onthuld wordt. Mogelijk komt de officiële onthulling dan ook al vroeger vanuit Nintendo zelf en komen de games tijdens de tv-show aan bod, tenminste als het om nieuwe games gaat natuurlijk. Is dat het geval, dan doet het aspect van een "nieuwe geschiedenis" vermoeden dat we terugkeren naar het begin van de serie, hetgeen eerder ook al vermeld werd in geruchten.

Voorts is sinds deze week een extra optie verschenen op de Europese Nintendo website. Op de pagina van Pokémon voor de Nintendo Switch kan je nu namelijk je e-mailadres achterlaten om op de hoogte te blijven van nieuws. Officieel weten we al een tijdje dat er een of meerdere Pokémon games op komst zijn voor de Switch, maar de optie om je e-mailadres achter te laten is er nu pas gekomen, wat doet vermoeden dat een officiële aankondiging nabij is.

Er zijn dus aanwijzingen dat er iets te gebeuren staat omtrent Pokémon. De kans bestaat dat het om Pokémon voor de Nintendo Switch gaat, maar dat valt natuurlijk nog af te wachten. Als de aankodniging inderdaad deze week nog plaatsvindt, dan weten we het snel genoeg.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.