4gamers.be

FIFA 19 op Switch opnieuw zonder Frostbite

Door Jay, 01-06-2018 14:22, bron: https://www.dreamteamfc.com/c/gaming/401351/fifa-19-release-date-nintendo-switch-review/

FIFA 19 moet officieel nog aangekondigd worden, maar de laatste tijd zijn toch al wat details omtrent de game naar buiten gekomen, zoals de inclusie van Champions League en Europa League. Inmiddels is ook bevestigd dat de game naar de Nintendo Switch komt, zij het opnieuw zonder de Frostbite engine. Tijdens een interview bevestigde EA dat de Switch-versie opnieuw gebruik maakt van een eigen engine, zij het een verbeterde versie, waardoor de game er nu weer een stuk beter uitziet. Ook zei men dat men Frostbite voor de Switch nog niet heeft uitgesloten, maar voorlopig komt het er dus nog niet van.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.