4gamers.be

Deleted scenes van Agony zijn best wel NSFW

Door Jay, 02-06-2018 00:00

Onlangs werd horrorgame Agony gelanceerd. De game wist zich in de aandacht te werken omwille van knap character design en een huiveringwekkende weergave van de hel, maar qua gameplay blijkt het toch een wat mager beestje te zijn. Voor de release werd aangekondigd dat de game op PS4 en Xbox One gecensureerd zou worden en dat ook de pc-versie aanvankelijk gecensureerd zou verschijnen, maar via een patch zouden deleted scenes later nog aan de pc-versie worden toegevoegd.

Nu is bekend om welke scènes het gaat en het is niet meteen een verrassing dat de scènes in kwestie redelijk expliciet zijn. Alles scènes in kwestie kan je via onderstaande video bekijken, maar wel opletten voor spoilers en bovendien erg NSFW-beelden, met het vermoorden van demonenkinderen, verkrachting met zichtbare penetratie en meer expliciet weergegeven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.