4gamers.be

Gearbox toont op E3 geheime 1v1 shooter

Door Jay, 07-06-2018 13:16

Gearbox liet eerder al weten dat Borderlands 3 niet aanwezig zal zijn tijdens E3, maar de studio brengt wel iets anders met zich mee. De pers zal achter gesloten deuren namelijk een presentatie krijgen van Project 1v1, de codenaam van een nieuwe 1v1 shooter waar Gearbox al een tijd aan werkt en die vorig jaar werd aagekondigd om vervolgens in alle stilte van de radar te verdwijnen. In de zomer van vorig jaar werd een testversie van de game beschikbaar gesteld voor een erg beperkt publiek en nu zou de pers er dus meer info over krijgen.

Beelden van de game zouden wel niet naar buiten komen, maar hands-on previews zouden dan weer wel verschijnen. Wat dat betreft zullen we dus onze fantasie moeten gebruiken om te weten hoe de game eruit zou kunnen zien, al is er wel één afbeelding van de game in omloop, blijkbaar, en die is hieronder te vinden.

Qua gameplay zou Project 1v1 dus een 1v1 first-person shooter brengen met snelle 1v1 actie, aangevuld met een element van speelkaarten. Hoe dat allemaal precies zal uitpakken, valt nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.