4gamers.be

Noorwegen trekt klacht tegen Valve, Sony en EA in, klacht tegen Nintendo blijft

Door Jay, 06-07-2018 14:03, bron: https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-04-27-nintendo-valve-sony-and-ea-reported-for-breaching-european-consumer-law

Eerder dit jaar besloot in Noorwegen een instantie die instaat voor de bescherming van de rechten van consumenten om een klacht in te dienen tegen Nintendo, Valve, Sony en EA. Bij die laatste drie had dat te maken met hun refundsysteem, maar daaromtrent is de Noorse instantie inmiddels blijkbaar tevreden, waardoor het de klacht tegen die bedrijven laat vallen.

Bij Nintendo ging het om de afwezigheid van een optie om pre-orders te annuleren in de eShop en daar is blijkbaar nog niets aan gebeurd. De Noorse instantie heeft zijn klacht daarom doorgespeeld aan zijn Duitse collega's, omdat Nintendo of Europe zijn hoofdkwartier in Duitsland heeft.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.