4gamers.be

Bevestigd: Jim Carrey speelt Dr. Eggman in Sonic film

Door Jay, 08-08-2018 09:47, bron: https://deadline.com/2018/08/jim-carrey-donald-trump-showtime-kidding-sonice-the-hedgehog-1202441345/

Vorige maand werd gemeld dat Jim Carrey de rol van Robotnik, ook bekend als Dr. Eggman, zou spelen in de live-action Sonic film die er zit aan te komen en dat is nu ook officieel bevestigd door de acteur zelf. Hij bevestigde ook dat hij zelf in live-action de rol zou spelen en dat hij dus geen CGI-personage speelt of enkel zijn stem leent.

De Sonic film staat gepland voor november 2019 en brengt een mix van live-action en CGI. Het zal ook de eerste keer zijn dat Sonic op het grote scherm te zien is, wat toch merkwaardig is voor zo'n icoon dat al 27 jaar oud is. Eerder al werd James Marsden bevestigd voor een hoofdrol.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.