4gamers.be

Blizzard tempert verwachtingen voor Diablo op BlizzCon

Door Jay, 18-10-2018 09:54

De laatste tijd is er veel speculatie omtrent nieuwe Diablo aankondigingen tijdens BlizzCon 2018. Naast geruchten uit de wandelgangen zijn er ook enkele feiten waar we niet omheen kunnen, zoals de aanwezigheid van enkele speciale Diablo panels tijdens BlizzCon en een lek via de BlizzCon merchandise website. De verwachtingen begonnen dan ook hoog op te lopen, zo hoog dat Blizzard zich genoodzaakt zag om de verwachtingen te temperen.

In een verklaring laat Blizzard weten dat het weliswaar aan verschillende nieuwe Diablo projecten werkt, maar dat het nog niet klaar is om het daar al over te hebben. Dat gebeurt "when the time is right". Dat betekent echter niet dat Diablo helemaal niet aanwezig zal zijn. Blizzard wijst naar de Switch-release van Diablo III en daarnaast zal men nog "some Diablo-related news" met zich meebrengen.

Wat we dan precies mogen verwachten, is natuurlijk niet bekend. Een compleet nieuwe Diablo game, als in Diablo IV, lijken we te mogen vergeten, maar misschien dat een remaster van de oudere games er wel in zit. Voorts ligt ook een Diablo animatieserie voor Netflix binnen de redelijke verwachtingen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.