4gamers.be

Bethesda zegt sorry voor belabberde collector's edition, geeft compensatie

Door Jay, 29-11-2018 14:09

Bethesda heeft zich verontschuldigd voor de belabberde Power Armor Edition van Fallout 76. Die zou een opbergzak van hoge kwaliteit bevatten, maar in plaats daarvan werd het een belabberde zak van mindere kwaliteit. Fans waren vooral boos omdat nooit gecommuniceerd werd dat werd overgeschakeld naar de minderwaardige zak. Op de website is de beschrijving van de zak inmiddels wel aangepast, maar de afbeelding is ongewijzigd gebleven.

Niet alleen zegt Bethesda sorry, ook voorziet het een compensatie. Wie de Power Armor Edition heeft, kan Bethesda Support contacteren om zo 500 Atoms te krijgen. Atoms zijn de in-game currency van Fallout 76. 500 Atoms kosten zo'n 5 dollar, waardoor deze compensatie volgens sommigen al even belabberd is als de zak. Het feit dat je in-game voor 700 Atoms een skin kan kopen die de oorspronkelijk aangekondigde "canvas" zak draagt, helpt ook niet echt. Bethesda maakt het met andere woorden nog wat erger wat PR betreft.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.