4gamers.be

Live-action Halo tv-serie verliest regisseur

Door Jay, 04-12-2018 10:27, bron: https://www.ign.com/articles/2018/12/03/showtimes-halo-adaptation-loses-director?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ign%2Fall+%28IGN+All%29

De live-action Halo tv-serie van betaalzender Showtime is zijn regisseur kwijt. Dat was aanvankelijk Rupert Wyatt, bekend van Rise of the Planet of the Apes uit 2011. Een vernieuwd productieschema voor de serie botst met de agenda van Wyatt, waardoor die dus geen regisseur meer kan zijn. Een vervanger is nog niet bekend.

Veel is nog niet bekend over de tv-serie, maar uiteraard zal de serie focussen op het 26-eeuwse conflict tussen de mensheid en het buitenaardse ras van The Covenant. Daarbij worden persoonlijke verhalen samengebracht met sci-fi actie en avontuur. Ook is bekend dat Master Chief een hoofdrol zal spelen.

De serie zou 10 episodes tellen en de productie ervan zou aanvankelijk begin 2019 beginnen, maar inmiddels wordt eerder over de zomer van 2019 gesproken. Kyle Killen (Lone Star, Awake) is naast executive producer ook schrijver en showrunner. Steven Spielberg, die mee het team achter de serie zou hebben samengesteld, is een van de executive producers. In de loop van 2020 zou men de serie willen uitzenden.

Op het vlak van character development zou de serie erg diepgaand zijn, hetgeen een bewuste keuze is omdat men niet alleen maar grote sci-fi actie wil, aangezien de Halo reeks dat sowieso al bevat. In de serie wil men dus méér tonen en laten zien wat zich onder het armor van de Spartans bevindt.

Showtime is zoals gezegd een betaalzender. Bekende series ervan zijn onder meer Dexter, Californication, The Borgias, Homeland, The L World, Stargate SG-1 en The Tudors.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.