4gamers.be

Krijgt CS:GO een battle royale mode?

Door Jay, 06-12-2018 12:51

Het ziet er naar uit dat Counter-Strike: Global Offensive binnenkort een eigen battle royale mode krijgt, of toch iets wat daar op lijkt. Begin deze week werd al iets geteased voor woensdag, maar vervolgens werd gezegd dat het toch eerder donderdag zou worden. Komende nacht vinden natuurlijk de Game Awards plaats, dus mogelijk wordt daar wat onthuld en mogelijk gaat het dus om een battle royale mode.

Maar hoe weten we dat het om een battle royale mode gaat? Simpel: er zijn eigenlijk al maanden aanwijzingen in die zin. Vorig jaar hadden we het er ook al over. Bij verschillende patches van de afgelopen maanden blijken namelijk ook heel wat zaken te zijn toegevoegd die niet vermeld werden in de patch notes, en die duidelijk naar battle royale lijken te verwijzen. Denk daarbij aan vermeldingen als "radius_scale", "survival_island" en allerlei vermeldingen van items en skins. Ook komt "br_" regelmatig voor, wat dus zou staan voor battle royale. Een volledig overzicht is hier te vinden.

Voorts zou het kunnen dat sommige grote CS:GO spelers al op de hoogte zijn van de nieuwe battle royale mode en mee hype creëren. De Belgische YouTuber Mojo stelde bijvoorbeeld al de vraag "Where we dropping boys?", al kan dat natuurlijk ook gewoon anticiperen zijn op basis van de bestaande geruchten en aanwijzingen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.