4gamers.be

Rapper Soulja Boy begint weer, verkoopt PS Vita knock-off

Door Jay, 14-01-2019 12:39

Onlangs was de Amerikaanse rapper, producer en ondernemer Soulja Boy gestopt met de verkoop van dubieuze consoles, nadat Nintendo had laten weten dat het mogelijk een rechtszaak zou aanspannen. Inmiddels is hij echter weer begonnen en deze keer is het een PS Vita knock-off die hij verkoopt.

De zogenaamde SouljaGame Handheld is te koop voor 99,99 dollar, wat blijkbaar een koopje is want normaal zou je er volgens Soulja Boy 200 dollar voor betalen. Bij een Chinese website als AliExpress echter vinden we exact dezelfde handheld voor slechts 30 dollar.

De specs zijn alleszins niet echt om over naar huis te schrijven. Qua games kan je NES-games draaien, illegaal, en verder kan je de handheld gebruiken als webcam. Ook muziek afspelen terwijl je een e-book leest, is mogelijk. En wat dacht je van het 4.3" 16:9 HD scherm met een 480 x 272 resolutie?

Soulja Boy blijft zijn bedenkelijke praktijken dus gewoon verder zetten en lijkt er enkel mee te stoppen wanneer hem een rechtszaak boven het hoofd hangt. De kans is echter groot dat ook nu weer Nintendo actie zal ondernemen, en anders is het mogelijk wel Sony of Sega.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.