4gamers.be

"Resident Evil serie voor Netfix in de maak"

Door Jay, 25-01-2019 11:51, bron: https://deadline.com/2019/01/resident-evil-tv-series-in-works-netflix-1202541277/

Vanaf vandaag kunnen we officieel aan de slag met de remake van Resident Evil 2, waarmee Capcom toch wel een meesterwerk heeft afgeleverd, getuige daarvan onze review. Toevallig (of niet) is er nog ander groot Resident Evil nieuws. Er zou namelijk gewerkt worden aan een Resident Evil serie voor Netflix.

Bij Deadline hebben ze van bronnen vernomen dat Constantin Films, het Duitse productiebedrijf dat ook achter de 6 Resident Evil films zit, de serie zou ontwikkelen en dat momenteel gezocht wordt naar een showrunner om alles in goede banen te leiden. Dat betekent meteen ook dat alles in een nog relatief vroege fase zit, en dat een release dus nog niet voor meteen zal zijn. Ook valt het nog af te wachten wat de serie precies zal inhouden, maar de games zouden alleszins weer de basis vormen en men zou via easter eggs ook heel wat knipogen willen geven naar de games. Hoe dan ook: de plannen voor een Resident Evil serie op Netflix zouden er dus wel zijn.

Er wordt trouwens ook aan een Resident Evil film reboot gewerkt, maar meer informatie daaromtrent blijft voorlopig schaars, wat niet onlogisch is aangezien het hele project alsnog in een relatief vroege fase zit. Omtrent een cast is bijvoorbeeld nog niets geweten, laat staan omtrent een releasedatum. Wel is duidelijk dat men wil terugkeren naar de horror van de games.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.